Pressgurka

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassisk gurka på farmors vis. Den inlagda gurkan får sin goda smak av persilja och en lag på ättika, socker och vatten. Perfekt till söndagssteken!

I receptet för Pressgurka behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Bong Touch of Taste fond förstärker smakupplevelsen och ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Det är bara att droppa i och smaka av – men inte i den här rätten!

Pressgurka

Ingredienser

Runt 2 timmar
4

portioner

 slanggurka
1 tsk salt
1 msk ättika, 24%
1 dl vatten
2 msk strösocker
2 msk persilja, färsk finhackad

Så här gör du

  1. Skölj och skiva gurkan tunt. Blanda gurkskivorna med saltet och låt ligga i press i ca 30 minuter. Låt därefter gurkorna rinna av i en sil.
  2. Vispa ihop ättika, vatten och socker. Lägg i gurkan och persilja, låt den sedan vila några timmar i kylen.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond